sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Tunika

Eipä juuri mitään ole valmistunut lähiaikoina. Vaiheessa on muutama juttu, kunhan saisin ne tehtyä loppuun.Isoäidin neliöistä valmistuvan peiton kokoaminen on jo alulla.  Harmaasta trikoosta ompelin tunikan (näyttää olevan vielä lankojen päättelemistä). Malli on Mekkotehtaan uudesta kirjasta. Mallissa on sivuilla taskut, mutta  jätin ne pois. Pääntie on pyöreä, minun mallissa näyttää olevan  hiukan v-tyyliä!


Ja vielä yhdet villasukat! Äitini tekemät , harmaa ja sninen Nalle-lanka. Nämä ovat miesten sukat, ja isäntä sai nämä.

Pakastimeen oli jäänyt pipari-taikinaa (mitä nyt " hiiri" hiukan syönyt), joten leivoin piparit ja koristelin suklaalla.

7 kommenttia:

  1. Olethan ahkeroinut.........ihana tunika, kiva malli.
    Kauniit on kyllä nuo sukatkin ja piparit varmasti ihan nam!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tunikaa vielä korjailen, takana on pari laskosta, mutta taidan purkaa ne pois, on hiukan liian väljä.

    VastaaPoista
  3. En jaksa oottaa omaa Mekkotehdas aikuisille kirjaa, lasten versiohan on täällä harva se pvä käytössä :)

    VastaaPoista
  4. Hei Hanna! Sulla siis tilauksessa kirja .... sinä on monta kivaa mallia, jotka sopivat sinulle tosi hyvin! Tytärkin kelpuutti yhden mallin, joten sopivaa kangasta etsimään. Mullahan on aikamoiset varastot ennestään, mutta ainahan sitä pala jos toinenkin johonkin kaapin nurkkaan mahtuu.

    VastaaPoista
  5. Ei ne laheta tanne, eika edes ulkomainen kortti kelvannut Adlibrikselle enaa. Ekan Mekkotehdas kirjan tilasin takalaisella kortilla Suomeen, nyt taytyy oottaa visiittia :( Ja kangasvarastot :) Aina haluaa lisaa, pienet tilat ja niin tiedat kylla...

    VastaaPoista
  6. Mclehto : mulla on kankaiden lisäksi langat! On vllalankoja ja puuvillalankoja ... ja kun halvalla saa, niin silloin "joutuu" hankkimaan

    VastaaPoista