sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Tunikat


Ottobren kaavalla olen aika monta tunikaa tehnyt. Tämän aloitin jo kevättalvella (kait), mutta jäi  kesken kun tuo helman kuviointi häiritsi - kuvio menee ihan vinoon. Nyt kuitenkin ompelin helman, saa nähdä miten  vinous erottuu kun vaate on päällä.Ehkä ei näy kovin hyvin jos on vaikka joku neulejakku tms. päällä.  Kangas on Eurokankaan trikoo, kukonaskel, lila/harmaa. Arvatkaapa vaan  montako keskeneräistä ompelua löytyy ....

Tässä sama malli, hiukan pidempi ja hihoihin lisäsin itse pituutta. Pala löytyi Eurokankaasta,ja on tosi  pehmeää neulosta.

Jotakin hyvää piti leipoa, joten pakkasesta mustikoita nappasin, ja ne sopivat juustokakkuun hyvin.

2 kommenttia:

  1. Kylläpä on kaunis tuo edellisen postauksen peitto. Onneksi uutta on jo tuloillaan, niin ei tule sen suurempaa tuskaa luopumisesta ;)

    Minun pitäisi ryhdistäytyä tuossa vaatteiden ompelemisessa itselleni, mutta jotenkin tuntuu mahdottoman vaikealta löytää ne sopivat luottokaavat mitä alkaisi käyttää, ja joka kerta kun käyn Eurokankaan palalaareilla, ei yksikään kangas tunnu olevan mieleinen. Olen kateellinen kaikille teille, jotka löydätte sieltä ihania paloja ja saatte jotain noin kaunista aikaiseksi!

    VastaaPoista
  2. Kiitti Varis!
    Peittoa oli kyllä mukava virkkailla, lanka on jotakin Turkkilaista puuvillalankaa, mutta hyvän tuntuista.Tytär haluaisi mustvalkoisen peiton, joten aloitin nyt sitten sen virkkausken. Ei nuo peitot kovin isoja ole, mutta riittävät hyvin jalkojen lämmittimiksi. Pitäis kyllä vaihtaa välillä virkkausmallia. Samoin kuin vaatteissakin , aina niitä samoja kaavoja käytän.Mutta en jaksa kaavoja kauheesti piirrellä, ja suht nopeita malleja käytän. Mukavia syyspäiviä!

    VastaaPoista