sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Lipaston tuunaus + muuta pientä askartelua


Sunnuntain askarteluja. Taittelin askartelupaperista tötterön, sisälle laitoin yhden kukan vesipullon (mikähän se nyt on nimeltään), sinne muutaman mustikan varvun ja yhden tekokukan.

 Joululehtiä olen selaillut ideoita etsien. Tein muutaman pakettikortin

Lipaston askartelin tulitikkuaskeista.  Nallen kudin on jo odottamassa lipaston päällä.  Tytär vielä ehdotti, että laittaisin  lipaston laatikoihin hyllypaperit. Hyvä ajatus!  Täytyy valita ( valinnanvaraa nimittäin on!) jotakin tyyliin  sopivaa. Vien lipaston töihin. Tehiin työkaverin kanssa pahvista nukketalo pieniä asiakkaita varten. Ehkä tuo  kuusikin menee samaan taloon.

 Marimekolla oli kangastarjous, joten pienen palan hain "räsymattoa" + servetit. Alempi servettipaketti on Tigerista, kiva mustavalko väritys, vähän Marin servettien tyyliin.Claes Ohlsonilla käväsin tsekkaamassa uutuuksia, ja sieltä jemmasin paria lahjapaperia.Ihan joulua ajatellen, mutta nuohan nyt käy milloin vaan.

Lopuksi vielä sukat, jotka ovat äitini kutomat. Vein hänelle Dropsin Fabelia, ja niistä on valmistunut kauniita sukkia. Nämä sukat taitavat mennä  joulupakettiin ja matkata Italiaan.

1 kommentti:

  1. Voi miten söpö tuo tötterö on :)
    Ahkera askartelija siellä tehnyt kivoja juttuja jälleen, kiva idea se nukketalo.
    Fabel-sukkien saaja on varmasti iloissaan noista kauniista sukista.

    VastaaPoista