lauantai 22. elokuuta 2015

Nahkakassi ja pussukka


Tytär oli vailla kassia, joka olisi nahkaa. Ajattelin että  tekonahkaa voisin kokeilla, ja eikun Eurokankaaseen. Hyviä neuvojakin sain.Sankojen sisään laitoin sellasta "kauppakassi nauhaa", tukevaa, ettei sangat venyisi.  Ja tytär ilmoitti, että mitään "juttuja" ei saa olla kassissa, siis ei merkkiä tms. Kassin pohjaa ei myöskään saanut mitenkään muotoilla.Ja sangat tosi pitkät.

No jotain sain aikaiseksi, mutta vaikka tekonahka olikin helppoa ommella, purkaminen on vaikeaa.Ja sitäkin jouduin tekemään. Lopusta tein yhden pussukan, siinä on kullanvärinen vetska ja Marimekon punasävyistä kangasta vuorina.


Ja toisen pussukan tein puuvillakankaasta, vuoritettu myös. Clutsh-tyyppistä laukkua tytär toivoi myös, josko sitä jossain vaiheessa yrittäisin tehdä.

Kassissa on vuori, ja pari taskua sisällä. Tytär hyväksyi kassin, joten toivottavasti ei ihan hukkaan työ mennyt. Tämänkin kanssa sujui tunti jos toinen.

2 kommenttia:

  1. Vähänkö magee tuo kassi on! :) Ihana tuo vuorikangas, olet kyllä oikea kassimestari!

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Vuorikangas piti olla jotain mustaa tai mustavalkoista, mutta ei ollut sopivaa joten tuo harmaa kangaspala riitti juuri.

    VastaaPoista