maanantai 31. elokuuta 2015

Ottobren kaavalla tunika


Tätä mallia piti kokeilla jo viime syksynä, mutta nyt vasta pääsin vauhtiin. Kaava on Ottobre 5/2014.  Ehdottomasti  parasta tässä tunikassa on nuo taskut! Olipa taas tekemistä kun en aikoihin  taskuja ole tehnyt. Mutta tykkään niistä, vaikka ei ihan nappiin mennyt tuokaan. Kangas on Eurokankaan palalaarista, hyvin laskeutuvaa trikoota.

Viileämmällä säällä voi käyttää neuletakin ja huivin  kanssa.

Tämä kiva puuvillakangas löytyi kirpparilta muutamalla eurolla. Aika iso palanen olikin, tulee pussukoita ja vaikkapa kassin vuoriksi käy ym.  Jokunen tosi romanttinen pussukka täytyykin tehdä, pitsiä ym.koristeeksi.

5 kommenttia:

  1. Kivan tunikan olet tehnyt. Ostin uusimman Ottobren eilen kaupasta ajatuksena ommella välillä itselleni jotakin. Saisinpa itse yhtä hyvää jälkeä aikaiseksi. Huomenna yritän ehtiä kangaskaupoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Varis! Kiitti! Kyllä sinulla on ihania käsitöitä, ja teet erittäin kaunista jälkeä, olipa kyseessä virkkaus tai ompelu! Minä olen suurpiirteinen, mutta jossain jutuissa sitten hyvinkin tarkka, ja purkamisia tulee. Ostin myös uuden Ottobren, mukavia malleja siinäkin. Saa nähdä mitä kangaslöytöjä olet tehnyt, ja mitä niistä valmistuu.

      Poista
  2. Tuo tunika on kyllä niin hieno taskuineen kaikkineen, että tääkin haluaisi tuon mallisen.....ehkäpä Eurokankaassa poiketaan joku päivä.
    Täällä sukkaa pukkaa.....taas ;)

    VastaaPoista
  3. Täälläkin halutaan tunika...Hyvää syksyä Taina!
    Päivi

    VastaaPoista
  4. Hei Päivi ja Nallemummi! Kiitos, mukavia syksyisiä päiviä teille! Päivi: tunika aika väljän mallinen, mutta parasta siinä on nuo taskut. Aikamoista harjoitteluahan tuo oli ...

    VastaaPoista